Teniu a la vostra disposició la Circular Informativa número 4 que resumeix les actuacions de l'AEPA del 2017

L'AEPA acaba d'enviar a les empreses del Polígon Industrial d'Artés la Circular Informativa número 4. En aquest document es fa un resum de les diferents accions que s'han dut a terme durant el 2017. Podeu consultar l'Informe aquí.

En aquest butlletí s'informa especialment de la instal·lació de càmeres de videovigilància, de les tasques de coordinació amb l'Ajuntament per treballar el manteniment i la gestió de petites obres al Polígon i també de l'evolució creixent en pressupost i número d'empreses associades que ha tingut l'AEPA durant el 2017. Per altra banda,­ es fa un petit avançament dels projectes previstos per al 2018 i sobretot es destaca la inversió que l'Ajuntament d'Artés té la intenció de realitzar en l'asfaltament del tram del carrer Manresa que estava pendent i el canvi de l'enllumenat per llum LED.­

La tasca que està desenvolupant l'AEPA es deu al suport que ha rebut de les empreses del polígon. En aquest sentit, la Junta Directiva de l'entitat aprofita la Circular per enviar un agraïment a totes les empreses que han fet l'aposta d'associar-se i fer confiança al projecte.

­