Cerberus

Cerberus, la Societat Cervesera Artesenca es crea al 2008 fruït d’un creixent interès pel món de la cervesa artesana. Després de l’adequació d’una nau per tal d’habilitar-la per a la producció de la futura cervesa artesana, la formació del personal en l’art de l’elaboració de la cervesa artesana i l’etapa de “laboratori”, l’any 2010 es creen les quatre cerveses inicials.

Amb la idea de fomentar l’interès pel món de la cervesa artesana, es decideix habilitar també la nostra pròpia botiga virtual amb tot allò necessari perquè hom es pugui fer la seva pròpia cervesa a casa, proporcionant tot tipus de matèria primera, accessoris i equipaments per a l’elaboració de la cervesa.

Productes i serveis: 

Sota la marca Cerberus es posen al mercat les cerveses Aurum (Ale), Suau (Ale), Torrada (torrada) i Moreneta (negra). Actualment es poden adquirir en format ampolla de 33cl en packs promocionals de quatre ampolles, una de cada estil, per tal que es puguin començar a conèixer. Igualment però, també es poden comprar de forma individual.

Com s’ha dit, la Societat Cervesera també disposa d’una botiga virtual on, a més de les cerveses, també es poden trobar diferents productes, utensilis i ingredients per a l’elaboració pròpia de cervesa artesanal. Actualment la Societat Cervesera Artesenca és proveïdora de diversos projectes i marques de cervesa artesana que es produeixen arreu de l’Estat.