LOGISTICA VIFRA

Empresa jove però experimentada, que té la força més important en la capacitat d'adaptació.
Això ens dóna una alta flexibilitat, per dominar situacions inesperades, molt habituals en les operacions logístiques.

Vifra és una empresa de logística i transport, que a més ofereix serveis complementaris que fan possible estalviar temps i diners al client, i que té el valor afegit d'aportar la suficient flexibilitat com per redreçar situacions inesperades gràcies al servei de­transport urgent nacional i internacional.

A més de­transport internacional i nacional­porta a porta en l'àmbit de la Comunitat Europea, Vifra pot efectuar la­gestió de transport marítim i aeri, participar en els programes de logística inversa­de les empreses,­magatzem logístic i regulador, manipulació de productes­manual i mecanitzada,­gestió de fons documentals, i destrucció certificada de documents­entre altres. Sempre mantenint plenes garanties de que els treballs es duran a terme de manera correcta.

Productes i serveis: 

Vifra es una empresa dinàmica i flexible, que dóna solució a les necessitats en logística a tot tipus d'empreses. Oferint una gestió eficient, en tot el relacionat amb la gestió administrativa, d'emmagatzematge i transport de productes. Podent fer-nos càrrec de tot el procés, des de la compra fins la preparació i enviament o lliurament del producte venut, inclòs el control de qualitat, l'empaquetatge, i la manipulació dels articles per tal de preparar-los adequadament per al comprador.